In2shape

In2shapes vision: In2shape vil skabe glade og tilfredse kunder, der når deres mål!

In2shape har hjulpet mere end 1100 personer, via personlig træning og kostvejledning, til at nå deres mål indenfor mange forskellige områder.

In2shape indehaves af Lars Hoe Madsen, som blandt andet har hjulpet personer til vægttab på over 50 kilo, men også til store vægtøgninger i muskelmasse, samt genoptræning efter skader. Han har også trænet folk op til blandt andet maratonløb og politiets optagelsesprøver. Desuden har han hjulpet mange eliteudøvere til guldmedaljer i fitness og bodybuilding konkurrencer, golfspillere på alle niveauer samt kampsportsudøvere med mere.

Lars er blandt andet uddannet hos Bodywork i Florida. Han har trænet vægttræning i mange år og har tidligere dyrket kampsport og spillet fodbold. Desuden har han næsten 10 års praktisk erfaring fra erhvervslivet som blandt andet Key Account Manager, hvilket giver ham en ekstra indgangsvinkel til ”almindelige danskere, med kontorjobs og lignende” i tillæg til hvad man normalt ser hos personlige trænere. Han har haft en del opgaver som fitness model og spillet poker på eliteplan.

Grundet Lars’ store faglige viden har han blandt andet skrevet artikler, og holdt foredrag og seminarer om kost og træning for blandt andet Workout & Fitness Magazine, Metropol (som uddanner kliniske diætister), Equinox fitness, Loaded med mere. Af samme årsag holder han sig altid opdateret med den nyeste forskning indenfor disse områder.

Som menneske er Lars positiv, motiverende og forstående. Med udgangspunkt i dig, dine behov og det træningsniveau du befinder dig på, vil han kunne designe et trænings- og kostforløb, der sikrer at du når dine mål på en spændende, sjov og sikker måde.

In2shape
v/ Lars Hoe Madsen
Tlf.nr. 22 77 44 22
E-mail: get@in2shape.dk