Sport og elitesport

In2shape har hjulpet mange personer til at forbedre deres præstationer indenfor forskellige sportsgrene via personligt tilrettelagte kost- og træningsplaner. Udgangspunktet er dig og dine mål, samt hvilket træningsniveau du befinder dig på. En elitesportsudøver har selvfølgelig andre behov end en motionist. Kosten vil udelukkende bestå af mad du kan lide, og træningsplanen bliver tilpasset din sport, samt den tid du har til rådighed. Desuden kan træningen tilpasses den træning du måske allerede laver i forbindelse med din sport.

Er dit mål for eksempel at løbe et maraton, selvom du ikke har nogen videre løbeerfaring, vil du kunne få skræddersyet et komplet optimalt løbeprogram og en kostplan, der sammen vil kunne føre dig frem til dit mål. In2shape har hjulpet flere personer fra 0 til Maraton. Flere typer sport- elitesportsfolk fra thaiboksere til fodboldspillere, golfspillere osv er blevet hjulpet af In2shape med kost og træning til store forbedringer.

In2shape har hjulpet golfspillere fra professionelt niveau til motions niveau til store forbedringer. Via den rette kost og træning vil du kunne slå længere, få mere udholdenhed, samt forbedre din koncentration kraftigt. Ved at styrke muskulaturen i hele krappen, core og så videre, samt lave avancerede golfsvings specifikke øvelser kan mærkbare forbedringer ses på kort tid.

Konkurrerende kamsportsudøvere, især i de lettere vægtklasser er ofte nødt til at presse dem selv ud over grænsen for at nå en given vægtklasse. Dette resulterer ofte i at de bliver dehydrerede og mister styrke og udholdenhed på kampdagen. In2shape kan lave en plan, som øger udholdenheden og styrken samt sænker fedtprocenten. Disse faktorer bevirker, at en udøver vil kunne træde ind i en vægtklasse med optimal kampvægt få gram fra den givne øvre vægtgrænse, uden at gå på kompromis med styrke, udholdenhed og væskebalance. Dette vil medvirke at udøveren vil kunne levere en toppræstation og opnå sit maksimale potentiale.

Fodboldspillere, håndboldspillere tennisspillere med mere vil uanset deres startniveau kunne optimere deres præstationer til at kunne yde mere inden for en given sportsgren via tilpassede kost- og træningsplaner. Din hurtighed, udholdenhed, styrke, smidighed med mere vil kunne optimeres, så du når dit fulde potentiale.