Varigt vægttab

In2shape har hjulpet hundredevis af personer i alle aldersgrupper til varige vægttab på alt fra 2-3 kilo og op til over 50 kilo. Dette afhænger selvfølgelig hvor meget man ønsker at tabe sig.

Via en professionelt tilrettelagt kostplan og eventuelt træningsplan, vil In2shape med udgangspunkt i dig og dine mål, hjælpe dig til det vægttab du ønsker. For at skabe et varigt vægttab vil vi også tale om en livstilsændring, hvor ikke mindst de psykiske aspekter, som kan ligge til grund for overvægten, vil blive en del af vores samtaler. Vi vil også tage fat i de udefrakommende faktorer, der for mange personer gør det meget svært at opnå et varigt vægttab. Det kan for eksempel være travlhed i hverdagen grundet arbejde, børn med mere... Din kostplan vil efter en samtale med dig blive udarbejdet, så den udelukkende indeholder mad som du kan lide. Herudover vil der også blive taget højde for din familiesituation, arbejde med mere. Dette vil gøre det lettere for dig at overholde din kostplan og derved skabe et varigt vægttab. Den vil også blive meget varieret, så den ikke bliver kedelig og samtidig indeholder hvad du har brug for af vitaminer mineraler med mere. Du vil undervejs i forløbet også kunne blive målt og vejet samt få målt din fedtprocent, så du har nogle tal på de hurtige resultater du vil komme til at opnå. In2shape benytter sig IKKE af ”sultekure”, og maden vil kunne købes i helt almindelige dagligvare butikker.

Dit træningsforløb vil afhænge helt af den tid du har til rådighed og hvilken form for træning du kan lide. Nogen kan for eksempel lide at træne i Fitnesscentre, mens andre måske foretrækker at løbe, gå ture, cykle eller andre former for fysisk aktivitet. Du kan selv vælge om du ønsker decideret personlig træning, eller om du ønsker at træne selv og så have jævnlige opfølgningsmøder. Den måske vigtigste del af forløbet vil være hvad der kommer til at ske når du har tabt dig og nået dit mål. In2shape vil sikre at dit vægttab bliver varigt ved at følge op på forløbet og de livstilsændringer du har foretaget. Dette vil vi gøre sammen blandt andet ved hjælp af personlige samtaler med mere så længe du har behov for det.