Vægtøgning & Muskelopbygning

In2shape har hjulpet mange personer af begge køn og i alle aldersgrupper til store øgninger i vægt og muskelmasse via kost- og træningsplaner. Din kostplan og træningsplan vil være direkte designet til optimal vægtøgning og muskelopbygning, tilpasset dig og dine mål.

Mange personer bruger flere timer dagligt år efter år i vægtcentre uden at øge deres muskelmasse og gøre styrkemæssige fremskridt. Lad os slå en ting fast: In2shape har ALDRIG haft en kunde, der ikke kunne tage på i vægt og muskelmasse! Manglende fremgang skyldes oftest forkert træning og kost. Med en personligt tilrettet kost- og træningsplan vil vi sammen ændre på dette!

Kostplanen vil udelukkende bestå af mad som du siger, at du kan lide, og fødevarerne vil kunne købes i almindelige dagligvare butikker. Træningsplanen vil blive lavet med udgangspunkt i den tid du har til rådighed. Begge dele laves så, det bliver meget nemt at følge.

Mange kvinder og mænd får arbejdsskader for eksempel i ryggen. Det kan være af alt fra hjemmehjælp til jord- beton arbejde. Men det kan også være arbejde med meget ensartede arbejdsstillinger, som for eksempel arbejde foran en computer eller i butik. Denne problematik kan løses med den rette kostplan og træningsplan, som vil styrke dine muskler og dermed give dig en korrekt kropsholdning.

I disse tider er fedme et meget eksponeret emne i medierne, men faktisk har rigtig mange svært ved at tage på i vægt, hvilket, ligesom fedme, kan give problemer af både psykisk og fysisk karakter. Problemet er at samfundet ikke har samme forståelse for undervægt som overvægt. Hos In2shape har vi forståelse for dette problem og meget stor erfaring med at løse det, så du kan nå dine mål!