Fitness & Bodybuilding

In2shape har hjulpet mange atleter til Guld, sølv og bronze indenfor fitness og bodybuilding. Det gælder både Danmarksmesterskaberne, Nordiske mesterskaber osv.

Med avancerede kostprogrammer i kombination med avancerede trænings programmer, vil du få professionel vejledning til at få din krop til at nå sit maksimale potentiale og nå de mål du ønsker.

In2shape vil foretage en symmetrisk analyse af dig, så træningsprogrammet vil blive lagt efter dine stærke og svage muskelgrupper, for at opnå perfekt symmetri på scenen. Din kostplan vil bestå af fødevarer du kan lide at spise, så diæten bliver så nem og behagelig at følge som muligt.

Du vil få et specielt personligt designet forløb hvor du vil blive fulgt 100% helt frem til den konkurrence du ønsker at stille op i. Den strategi vi lægger sammen vil gøre, at du kun skal koncentrere dig om at træne, spise og restituere, resten bliver ordnet for dig!

Du vil blive tilbudt de mest effektive kombinationer af træningsprincipper og kost/ ernæringsprincipper som findes for at nå dine ultimative mål.

In2shape vil være din personlige sparringspartner, som sørger for at du vil blive målt, vejet og får taget din fedtprocent under hele forløbet for at sikre, at alt går som planlagt.

In2shape tilbyder også hjælp til posering og poseringsrutiner, som vil hjælpe dig til at præsentere din krop bedst muligt på konkurrencedagen.