Reference

Bodil Larsen
Sekretær, 51 år

Jeg havde igennem flere år oparbejdet en overvægt som følge af forkerte kostvaner og ikke tilstrækkelig motion. Jeg var selv klar over problemet og havde flere gange forsøgt at tabe mig, men desværre uden held. Jeg besluttede derfor at kontakte en personlig træner, og det blev Lars.

Vi mødtes første gang i slutningen af maj 2009, hvor Lars lavede en individuel kostplan samt et individuelt træningsprogram (konditionstræning og styrketræning) til mig. Mit mål var at tabe 20 kg inden jul.

Det mål nåede jeg allerede i november 2009 og besluttede mig for at tabe yderligere 5 kg i alt. Jeg mangler nu (februar 2010) kun at tabe 2,5 kg for at nå mit endelige mål.

Det har ikke været svært for mig at overholde den kostplan, Lars har lavet. Jeg følger kostplanen nøje 6 dage om ugen (5 mindre måltider pr. dag), og har én dag om ugen, hvor jeg må spise lidt mere. Kostplanen er meget varieret, og jeg føler ikke, at jeg på noget tidspunkt har sultet mig selv.

Det træningsprogram, Lars har lavet, bevirker, at kroppen kan følge med under vægttabet og bliver opstrammet. Jeg i væsentlig bedre form nu end for 8 måneder siden, da jeg startede forløbet, og jeg vil fortsætte med Lars som personlig træner. Det næste han skal hjælpe mig med er at genemføre et halvmarathon i juni 2010.

Jeg er utroligt glad for de resultater, jeg har opnået hos Lars. Jeg ved, at man selv skal komme med motivationen og gejsten, men for mig har Lars’ store viden og erfaring på området og hans altid professionelle tilgang været en stor støtte for mig under hele forløbet.

Tilbage til oversigt