Reference

Gitte Andersen, 40 år
Psykiatri Social og sundheds assistent.

Et rygestop havde jeg taget 6 kilo på, og kontaktede Lars i det center jeg trænede i, for at få lavet en kost og træningsplan for at smide kiloene hurtigst muligt. Efter 6 uger med hans hjælp havde jeg tabt de 6 kilo og kunne samtidig mærke en klar opstramning i hele kroppen, så jeg var selvfølgelig meget glad.

Jeg arbejder til daglig med piger som lider af Anoreksi, så jeg kender til vigtigheden af at tabe sig på den rigtige måde. Jeg vil under ingen omstændigheder følge en ”sulte diæt”, derfor er jeg meget glad for Lars’ måde at lave min kostplan på. Min søn, Nikolaj på 17 år får også hjælp fra Lars til kost og træning nu, og han er også ovenud tilfreds med sine resultater. Jeg er meget glad for at Lars også er personlig træner for ham, da jeg så ved at han er i gode hænder.

Lars er en utrolig god motivator og jeg føler at han har gjort mig meget mere kropsbevidst. Jeg har helt sikkert fået ændret min livsstil til det bedre, og har fået meget mere enegi i det daglige takket være hans råd og vejledning. Det samme ,kan jeg sige, gælder for min søn. Jeg vil gøre brug af hans hjælp fremover, da jeg bruger hans motivation til at holde mig selv lidt i ørene, hvis jeg falder tilbage i de gamle vaner.

Tilbage til oversigt