Reference

Gustav Gaarde, Danmarksmester i Classic Bodybuilding junior -180 cm 2014, samt vinder af Newcommer CBB Junior -180 2014

På nuværende tidspunkt har jeg gået hos Lars i noget det ligner 2 år og jeg har gennem hele forløbet været super glad for at være en del af in2shape.

Han har ført mig op til min første konkurrence og her er det rigtig vigtigt man som atlet føler jeg tryk ved sin coach og vedkommendes evner. Samtidig synes jeg det er vigtigt man som coach interessere sig for sine atleter og man er ærlig over for dem, hvis tingene ikke går som de skal atleten derfor ikke er sceneklar. Alle disse ting har Lars levet op til efter min optik.

Udlover dette er han, med hans mange år i branchen, en af de aller mest erfarende og dygtigste coaches i Danmark.

For at fortælle lidt om hvordan det er at være del af Team In2shape, så fungere det sådan at off-season perioden er meget stille og rolig og der er rig mulighed for at have tid til en masse andet end træning - nu mere konkurrencen nærmer sig ny mere spidser tingene selvfølgelig til - men har føler jeg Lars har været rigtig god til at sørge for ikke at lave tingene umenneskelige og således jeg kunne passe min skole ved siden af træningen. Jeg endte med at vinde Guld i Classic Bodybuilding Junior - 180 cm både til Danmarksmesterskaberne og til Newcommer i 2014.

Jeg vandt begge med perfekt score, og da jeg lige var fyldt 18 er jeg den yngste, der nogensinde har gjort dette. mit og In2shapes ultimative mål er at vinde VM og Arnold Classic Junior og senere som senior, så det hårde arbejde fortsætter.

Tilbage til oversigt