Reference

Jeppe Brink
Professionel golfspiller og træner.

 Indenfor for golfsporten, har der i lang tid været snakket om hvor vidt styrketræning kan forbedre ens spil. Jeg har selv spillet golf på aller højeste niveau i de sidste 10år, så nu skulle det komme an på en prøve. Efter en lang snak, valgte jeg Lars Hoe Madsen som min vejleder, da han virkede meget kompetent og professionel i hans måde at arbejde på. Jeg har nu arbejdet sammen med Lars i de sidste 3år og der er virkelig sket noget. Kropsmæssigt er jeg blevet stærkere og det har medfødt at jeg er begyndt at slå længere, ca 20m pr. jern. Udover det er jeg også blevet mere udholdende, så når jeg træner mit golfspil, så kan jeg gøre det over en længere periode og har derved nemmere ved ændre mit sving. Måden vi gør det på, er at vi starter med en grundtræning hvor hele kroppen bliver trænet, derefter bliver træningen mere golfspecifik. Her er Lars enorm god til komme med drills, der gør at man får meget mere ud af sin træning. Til sidst arbejder vi så stadig med golfspecifikke øvelser, men mere eksplosivt. Høj belastning og få gentagelser.

Lars har ikke kun vejledt mig i styrketræningen, men har også kommet med gode råd mht. ernærning både til hverdag, træning og på banen.

Så det kan kun anbefales at henvende sig Lars Hoe Madsen, da han ved hvad han taler om. Det er min bedste investering til dags dato.

Tilbage til oversigt