Reference

Jette Reimann
Dagplejemor, 40 år

Jeg startede 30 november 2007 med at bruge Lars som personlig træner og kostvejleder, efter at have fået ham anbefalet fra en bekendt som havde været meget tilfreds med sine resultater med kostplan og træningsplan fra Lars. Jeg vejede 89 kg og mit mål var at tabe 10 kilo inden sommer samt at komme i gang med at løbe lidt mere, hvilket var svært med min vægt.

Og jeg må sige at han havde ret, for 14 uger senere havde jeg rent faktisk smidt næsten 13 kg og jeg var egentlig tilfreds med at veje 76 kg. I 2009 besluttede jeg, at jeg ville under 70 kg og tabte mig ned til 68 kg hvor jeg ligger nu. Jeg følger en kostplan hvor jeg spiser seriøst 6 dage om ugen og holder en fridag om ugen, hvor jeg må spise hvad jeg vil. Dette var jeg meget skeptisk over i starten, da det med ”fridage” ikke passede med de slankekure jeg hidtil har prøvet. Men rent faktisk gør fridagen det nemmere at overholde slankekuren psykisk, så jeg er blevet positivt overrasket. Jeg følger også en træningsplan hvor jeg træner 3 gange ca 75 minutter om ugen, hvilket har strammet mig meget op under slankekuren. Jeg er også kommet i meget bedre kondition, både til løb og vægttræning.

Jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med mine resultater, som er kommet meget hurtigere end jeg havde regnet med. Jeg vil helt sikkert fortsætte med Lars fremover for at sikre mig at vægten bliver nede. Af samme årsag kan jeg kun varmt anbefale Lars til andre med samme mål som mig selv. I sommeren 2011 gennemførte jeg, med hjælp bla. fra Lars’ løbeprogrammer, træningsprogrammer og kostplaner Copenhagen Marathon på en tid lige over 4 timer. min kropsvægt var på 67 kilo, så jeg holder stadig vægten!!!

Tilbage til oversigt