Reference

Theis "Dice" Keller
Sanger/ Sangskriver

I August 2011 startede jeg mit vægttabs forløb hos Lars Hoe Madsen. Jeg vejede på daværende tidspunkt 147,5 kg og havde i sinde at smide smide 25 kg på 6 måneder.

Efter første samtale med Lars udarbejde han et trænings program samt en kostplan hvor han tog hensyn til mine behov og ønsker. I mit tilfælde ville jeg gerne bygge muskler men samtidig også forbrænde mine overflødige kilo.

Da først jeg kom igang med træningen skulle det vise sig at være yderst effektivt og kiloene raslede af. Jeg vejede mig som udgangspunkt hver mandag morgen og hver eneste mandag med positivt resultat.

I Januar 2012 havde jeg tabt 28 kg. Med det skal det siges at mit program jo også bestod af en hel del styrketræning. Derfor var det reelle fedttab på 5-7 mere end de 28 kg.

Igennem hele forløbet har jeg trænet med Lars to gange ugenligt. Under træningen holder man fokus men der er plads til lidt hygge snak mellem øvelserne. Det med personlig kontakt har haft stor betydning for mig personligt. Det har gjort træningen til noget positivt og ikke kun hårdt arbejde.

Lars' tilstedeværelse under træningen har virkelig været en kæmpe motivation og fornøjelse. Lars har givet mig redskaberne til at holde en livsstil hvor jeg kan "leve livet" og samtidig sørget for at jeg ikke falder tilbage til den livsstil jeg engang havde.

At påbegynde træningsforløbet hos Lars er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget! Det er derfor med stor tilfredshed at jeg har afsluttet mit forløb hos Lars Hoe Madsen og jeg vil give ham de bedste anbefalinger.

Tilbage til oversigt