Reference

May-Britt Riggelsen
Uddannet klinisk diætist

Herudover uddannet personlig træner og tidligere kollega til Lars i Equinox Fitness, Valby.

Jeg har i 3 år arbejdet tæt sammen med Lars som personlig træner. Han har for mig været en meget afholdt kollega, der altid har været hjælpsom og stillet sin ekspertise til rådighed.

Jeg har kun oplevet Lars som yderst professionel i sit arbejde som personlig træner. Han arbejder målrettet og resultatorienteret med hver enkelt kunde. Og da de bedste træningsresultater, som vi ved, ses med den rette ernæring, har Lars naturligt ligeledes haft stor fokus på dette område.

Lars udarbejder individuelt udregnede kostplaner til kunderne, der sikrer, at de opnår deres ønskede resultater. Jeg ved erfaringsmæssigt som diætist, at det ikke er tilstrækkeligt at udarbejde en korrekt ernæringsmæssig udregnet kostplan. Der skal ofte følge en god portion motivation med kostplanen, for at retningslinjerne følges og det ønskede resultat opnås.

Og Lars udarbejder kostplaner, der sikrer kunderne de ønskede resultater… og han formår at motivere kunden til at følge kostanbefalingerne.

Lars har grundet sin professionalisme rigtig mange tilfredse kunder og er respekteret blandt kollegaer. Jeg kan kun give Lars de bedste anbefalinger med på vejen.

Tilbage til oversigt