Reference

Mette Stæhr

Mette Stæhr Guld DM Bodyfitness minus 168 cm 2011, 2012 samt finalist Nordiske Mesterskaber 2012.

Efter at have stillet op til Miss Fitness 2 gange (2003 og 2006) og bodyfitness 1 gang (2009) med en 4. plads som bedste placering, mødte jeg tilfældigvis Lars til et seminar. Vi talte lidt sammen, og blev enige om, at han skulle være min coach, da jeg gerne ville prøve at stå på podiet, og havde hørt, at Lars havde haft rigtig mange gode atleter.

Vi startede et samarbejde, og Lars gav mig min nye kostplan, som for mig var rigtig nem at følge, selvom jeg er meget kræsen.

Vi mødtes jævnligt og hvis der skulle justeres noget, sørgede Lars for at det blev gjort, så vi opnåede det mål vi stilede efter. Lars sagde altid sin mening, og var realistisk i alt vi lavede og talte om. På selve konkurrencedagen var Lars der 100% for mig. Dog fik vi ikke helt det resultat i 2010, som vi havde stilet efter, vi blev derfor enige om, at prøve i 2011 og ændre nogle småting ved træning og diæt.

Det at vi havde arbejdet sammen i et lille halvt års tid gjorde, at vi nu vidste, hvordan min krop reagerede på diverse træninger og hvordan vi skulle sammensætte kosten, samt hvor lang tid før konkurrencen vi skulle begynde at "cutte" ned osv. for at få det optimale resultat.

Alt dette gjorde at vi i 2011 nåede målet, som var at vinde DM i bodyfitness -168. Igen var Lars der hele dagen for mig, selvom han havde flere atleter med, men da min kæreste, som skulle være min coach på dagen, blev syg trådte Lars med det samme til. Det blev en super fed dag, og jeg kan kun anbefale Lars som coach

Tilbage til oversigt