Reference

Patrick Donovan, 32 år
Adminstrationschef, Bentley

Jeg blev anbefalet Lars af en kammerat, som er læge eksamineret massør og arbejder samme sted som Lars. Jeg havde fået besked på at starte med at træne af mine læger, efter at have fået indopereret en ICD enhed(pacemaker) i hjertet. Jeg vejede lige over 110 kilo da jeg startede og var gået i stå med min slankekur, så jeg tænkte, at jeg kunne slå to fluer med et smæk. Vi har trænet sammen 2 gange om ugen i nogle måneder nu og jeg har udover at have tabt adskillige kilo på vægten også gainet mere end 3 kilo i muskler. Da vi startede med at træne kunne jeg løbe på løbebånd i 8 til 9 minutter, og jeg har netop haft min første løbetur på 50 minutter. Jeg er også blevet meget stærkere i alle vægtøvelserne, nogle løfter jeg næsten det dobbelte i forhold til da vi startede. Jeg var også glad, da lægerne på Hvidovre Hospitals Ernæringsmedicinsk Afdeling sagde god for min kostplan fra Lars, da jeg grundet min operation trods alt har mere fokus på mit helbred end på resultaterne.

I mit daglige virke som Adminstrationschef, kan jeg mærke en en klar øgning i energi og jeg kan også mærke, at jeg generelt har fået meget mere overskud.

Jeg vil beskrive Lars som en Super god motivator, der også er rigtig god til at forstå min situation og forklare hvad jeg skal gøre og ikke gøre. Jeg har 100% tillid til de ting han siger, og føler virkelig at han er der for mig hele tiden. Jeg vil helt sikkert fotsætte mit samarbejde med ham i lang tid fremover!

Tilbage til oversigt