Reference

Ricki Nielsen
Professionel Pokerspiller

Jeg vandt Danmarks Ranglisten 2005-2006 efter at have vundet ca 600.000 i nationale turneringer på casinoerne igennem hele sæsonen. 1 Præmien bestod i et sæde ved verdens største pokerturnering WSOP i Las Vegas med over 72.000.000 dkr i første præmie alene. Der var over 8000 deltagere i turneringen og det ville tage 9 hele dage af 12 til 14 gennemføre hele turneringen, hvis den skulle vindes. Jeg kendte Lars i forvejen og havde fulgt hans trænings- og kost principper gennem længere tid, så jeg forberedte mig grundigt i 6 måneder frem til WSOP turneringen.

Undervejs i WSOP turneringen sørgede jeg for at træne og spise optimalt hvilket gav mig en kæmpe fordel i forhold til de andre spillere. Poker på aller højeste niveau er både fysisk og mentalt ekstremt krævende, det er vigtige beslutninger der skal træffes hele tiden og kan bedst sammenlignes med Stock Brokers på Wall Street. Poker på verdens eliteplan er max 20-25 procent held og 75-80 % dygtighed. Turneringen blev en kæmpe succes for mig, jeg blev nummer 35 ud af de 8000 deltagere, hvilket på det tidspunkt var det bedste resultat en dansk pokerspiller nogensinde havde opnået i verdens største pokerturnering. Jeg vandt næsten 2 millioner kroner og med lidt ekstra tur i den kunne jeg have kommet meget længere op i præmierækken.

Jeg nåede at spille 7 dage af 12 -14 timer og Lars’ kost og trænings princippervar en meget vigtig brik i det puslespil der udgjorde mit resultat. Jeg vil helt sikkert også fremover følge Lars’ principper og vil anbefale andre at gøre det samme. Det giver en spiller en ekstra fordel, som på dette niveau kan være forskellen på et vinde og tabe!

Tilbage til oversigt