Reference

Søren Laursen
Fysioterapeut og Personlig træner

Lars og jeg har haft en tæt samarbejde i snart 4 år. Lars har en professionel og motiverende fremtræden, som tydeligt fremgår når man ser ham træne med sine kunder. Han forstår at arbejde med folk og finde deres niveau, og dermed sørge for den tillid og tryghed som er yderst vigtig, når man arbejder med folks sundhed og velvære.

Lars har en grundig anatomi viden samt et dybdegående kendskab til træning og forebyggelse af skader. Men det er især hans viden om kost, der gør at Lars skiller sig ud fra mængden.

Kost er noget af det vigtigste, men ofte det sværeste at få styr på. Her kommer Lars’ mange års erfaring ham til gode, han kan lægge kostplaner til alle ligefra overvægtige til ældre men også professionelle atleter. Ud over at give gode resultater, formår Lars også at forklare folk hvorfor og hvordan man skal spise. Dermed inddrager Lars kunden i hans/hendes egen livsstilsændring. Dette sikrer en længerevarende proces med nogle resultater, som kunden er tilfreds med.

Personligt er Lars en meget behagelig person med god humor og et godt humør. Han har begge ben på jorden og siger tingene som de er. Jeg kan varmt anbefale Lars til enhver som har brug for guidance, hjælp og motivation til at opnå sit mål. For som sagt; ”den bedste investering, er investeringen i dig selv”.

Tilbage til oversigt