Reference

Thomas Kelstrup Guld i BB -100 samt Guld BB Overall 2009 ved DM i Body Building. Bronze Nordiske Mesterskaber i Body Building -100 samt top 10 ved EM I Body Building - 100.

Efter mere end 20 års træning blev jeg inddirekte opfordret til at deltage i en konkurrence, og fik Lars anbefalet. Dette skulle vise sig at blive mit held.

Lars gjorde tingene nemme for mig og ved at følge hans råd og vejledning kunne resultatet kun blive godt. Hans diætplan er alsidig og resultatgivende. De løbende konsultationer holdt mig motiveret. Her justerede Lars diætplanen om nødvendigt og fyldte mig med motivation og gode råd. Ligeledes hjalp Lars med at finde de poseringer hvorved jeg tog mig bedst ud. På selve konkurrencedagen havde jeg Lars` fulde opmærksomhed, hvilket gav ro og holdt mig fokuseret.

Uden tvivl er Lars den bedste Coach vi atlether kan ønske. Det han siger og gør virker. Han ved til 100 hvad han laver. Han er ikke i tvivl. Hans erfaring og viden favner bredt således har han også super viden om træning og selve det at deltage i en konkurrence. Lars er realist og siger sin ærlige mening om formen , poseringer etc, så der er ingen tvivl om hvor man har ham. Takket være Lars blev jeg Dansk Mester i minus 100 kg samt vandt overallen 2009. Endvidere blev jeg nummer 3 ved de Nordiske Mesterskaber 2009 blot 6 uger senere.

Tilbage til oversigt