Reference

Uffe Grundahl
Sølv ved Dm i Body Building 2007

Efter at have holdt pause fra træning i lige over 2 år, besluttede mig for jeg at stille op til DM i Body Building september 2007. Problemet var at jeg kun havde 8 måneder til det. En af mine træningskammerater, Thomas Bach, anbefalede Lars, da han selv havde opnået topplaceringer med hans hjælp. Jeg havde hørt om Lars fra andre, som også havde sagt at han var den rigtige.

Lars lavede en komplet 8 måneders trænings og kost plan helt frem til og med selve konkurrencedagen. Dette gjorde at jeg bare skulle følge planen 100% uden at bekymre mig om noget, Lars styrede det hele for mig. Det var en kæmpe fordel for mig, da jeg arbejder meget og har 2 børn. Forløbet kørte helt perfekt hele vejen igennem, og jeg endte med at vinde DM sølv, hvilket var fuldstændig vildt, da jeg jo kun havde haft 8 måneders forberedelse. Min form var bedre end den havde været nogensinde før og min fedt procent endte på 3,5 med super fylde i muskulaturen. Jeg vejede ind 200 gram under den øvre vægt grænse, så Lars havde ramt helt plet med beregningerne.

Lars har en kæmpe del i min DM sølvmedalje og han skal helt sikkert også være ved min side i år når jeg går efter guldet!!!

Tilbage til oversigt